Copenhagen Surf School

Loading...

5-TURS FORLØB

2.380,00kr.
Vores windsurf 5-turs forløb er en klar bestseller blandt vores surfere og samtidig den perfekte oplevelsesgave til en du holder af. Vi tager dit windsurf niveau til helt nye højder over 5 lektioner af 3 timer. Dette 5-tursforløb er skræddersyet til nybegyndere der gerne vil blive en komplet windsurfer! Hop med ud på boardet, surfing i København er den perfekte sommeraktivitet.

Copenhagen Colombus Tour

795,00kr.
Vores Copenhagen Colombus Tour er den perfekte oplevelsesgave til den eventyrlystne. Du lærer at mestre SUP surfing igennem 3 forskellige SUP surf oplevelser rundt omkring i byen. Vi tager dig med på eventyr i Amager Strandpark, ved Christianshavns kanaler samt ved Sluseholmen. Hop med ud på boardet og udforsk København fra vandet på et paddle board! Oplevelserne er egnet for alle - både nybegyndere og øvede SUP surfere .

SUP Course Giftcard

295,00kr.
SUP surfing er vildt sjovt. Dette SUP gavekort giver gavekortsmodtageren mulighed for at booke en af vores 3 SUP oplevelser i København. Surf solen ned i Amager Strandpark, oplev kanalerne ved Christianshavn eller mærk suset ved Sluseholmen. SUP oplevelserne varer 1,5 time og inkluderer alt nødvendigt surf udstyr samt top professionel instruktion. SUP oplevelserne er egnet for alle, både folk der aldrig har stået på et surf board før samt erfarne SUP surfere. Alt du behøver at medbringe er badetøj, håndklæde og højt humør - resten klarer vi!

SUP Tandem Giftgard

495,00kr.
SUP surfing er sjovt, men Tandem SUP Surf er endnu sjovere! Dette SUP gavekort giver gavekortsmodtageren(e) mulighed for at booke vores Tandem SUP oplevelse her i København. Oplevelsen er for 2 personer og varer 1,5 time. SUP oplevelsen omfatter alt nødvendig surfudstyr samt professionel instruktion. Alt I behøver at medbringe er badetøj, håndklæde og højt humør – resten klarer vi!

Windsurf Course Giftcard

595,00kr.
Et Windsurf gavekort er den helt perfekte oplevelsesgave. Dette surf gavekort giver gavekortsmodtageren mulighed for at booke et af vores 3-timers windsurfkurser. Surf kurserne afholdes i Amager Strandpark og surf sæsonen løber hvert år fra d. 1 maj til d. 1 oktober. Om du er helt nybegynder eller erfaren windsurfer så har vi et undervisningsforløb som passer til dig. Alle kan lære at windsurfe og alle kan blive bedre. Tag med os ud på vandet - windsurfing i København har aldrig været sjovere!