Copenhagen Surf School

Loading...

5-TURS FORLØB

DKK2380.00
Vores windsurf 5-turs forløb er en klar bestseller blandt vores surfere og samtidig den perfekte oplevelsesgave til en du holder af. Vi tager dit windsurf niveau til helt nye højder over 5 lektioner af 3 timer. Dette 5-tursforløb er skræddersyet til nybegyndere der gerne vil blive en komplet windsurfer! Hop med ud på boardet, surfing i København er den perfekte sommeraktivitet.

SUP Course Giftcard

DKK495.00
SUP surfing er vildt sjovt. Dette SUP gavekort giver gavekortsmodtageren mulighed for at booke et af vores SUP surfkurser. Alle Stand Up Paddle surfkurser afholdes i hjertet af København ved Amager Strandpark. SUP kurset omfatter 2 timers professionel surfinstruktion samt brug af surfskolens SUP surfudstyr. Alt du behøver at medbringe er badetøj, håndklæde og højt humør – resten klarer vi!

Windsurf Course Giftcard

DKK595.00
Et Windsurf gavekort er den helt perfekte oplevelsesgave. Dette surf gavekort giver gavekortsmodtageren mulighed for at booke et af vores 3-timers windsurfkurser. Surf kurserne afholdes i Amager Strandpark og surf sæsonen løber hvert år fra d. 1 maj til d. 1 oktober. Om du er helt nybegynder eller erfaren windsurfer så har vi et undervisningsforløb som passer til dig. Alle kan lære at windsurfe og alle kan blive bedre. Tag med os ud på vandet - windsurfing i København har aldrig været sjovere!