Loading...

« Back to Appointments

6st Individuella sånglektioner

3 600,00 kr
Vill du ge bort en hållbar sångupplevelse? Vill du ge bort en present som varar riktigt länge? Då ska du satsa på vårt "Kom-igång-paket" som innehåller hela sex individuella sånglektioner (45min) som skräddarsys efter Era önskemål.

Du väljer själv hur ofta du vill komma och vilka tider som passar dig bäst!

Vårt "kom-igång-paket" passar både nybörjare och de som har lite mer erfarenhet av att sjunga och självklart barn, ungdom och vuxen!

En individuell sånglektion

700,00 kr
Vill du ge bort en häftig sångupplevelse? Med det här presentkortet får du chansen att ge bort 45 min coachning tillsammans med en av våra utbildade sångpedagoger.

Kom och utveckla din röst tillsammans med en utbildad sångpedagog. Vi arbetar fram ett material som passar just din röst och dina förutsättningar. Oavsett om du är nybörjare eller har lång erfarenhet av att sjunga så är vi måna om att möta just dig och din röst! Du väljer själv om du vill fördjupa dig i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje.

En sånglektion Barn & Ungdom

600,00 kr
Vill du ge bort en häftig sångupplevelse? Med det här presentkortet får du chansen att ge bort30 min coachning tillsammans med en av våra utbildade sångpedagoger.
Är du mellan 7-18 år och vill du satsa på att utveckla din egen sångröst? Då är Sånglektioner Barn & Ungdom något för dig! Vi arbetar tillsammans fram ett material som passar din unga röst och arbetar på ett skonsamt sätt med sångteknik. Här har du möjlighet att fördjupa dig i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje. Hos oss på VD kan du sjunga allt från pop/rock, musikal, soul, RnB till visa och jazz. Vill du får du även öva på att sjunga i mikrofon.

Lilla sångpaketet

2 100,00 kr
Det här den perfekta presenten till den som behöver få en liten ”knuff” att komma igång med sången. Detta erbjudande innehåller tre individuella sånglektioner (45min) som bokas in efter Era önskemål. Vårt lilla sångpaket passar självklart både nybörjare och de som har lite mer erfarenhet av att sjunga.

Stora sångpaketet

3 000,00 kr
Vill du ge bort en häftig sångupplevelse? Vill du ge bort en present som varar riktigt länge? Då ska du satsa på vårt stora sångpaket som innehåller fem individuella sånglektioner (45min) som skräddarsys efter Era önskemål. Vanligtvis bokar vi in lektionerna varje vecka men passar det bättre att sjunga varannan vecka så går det självklart bra det med.

Vårt stora sångpaket passar självklart både nybörjare och de som har lite mer erfarenhet av att sjunga.

En pianolektion

600,00 kr
Vill du ge bort en utvecklande och rolig upplevelse? Med det här presentkortet får du chansen att ge bort en 30 min pianolektion.

Kom och utveckla ditt pianospel tillsammans med en utbildad sångpedagog. Vi lyssnar till dina önskemål och möter dig där DU är vare sig du kan några ackord och lite kompstilar, men vill lära dig mer, eller att du knappt har rört vid ett piano tidigare!

En delad sånglektion

850,00 kr
Vill du ge bort en häftig sångupplevelse? Med det här presentkortet får du chansen att ge bort 45 min coachning för 2-3 personer.

Vi arbetar tillsammans fram ett material som passar just Era röster och Era förutsättningar. Här har ni möjlighet att utforska din röst tillsammans med en vän och öva på att sjunga stämmor. Självklart anpassar vi undervisningen efter den nivå som ni är på just nu. Ni väljer själva om ni vill sjunga någon specifik genre eller kanske testa lite av varje.

Presentkort 1 000kr

1 000,00 kr
Med det här presentkortet ger du bort en ett värdebevis på 1 000kr att använda hos oss på VD. Presentkortet går att nyttja på alla våra kurser och aktiviteter. En mycket uppskattad present för den som vill välja fritt bland våra upplevelser!

Presentkort 2 000kr

2 000,00 kr
Med det här presentkortet ger du bort en ett värdebevis på 2 000kr att använda hos oss på VD. Presentkortet går att nyttja på alla våra kurser och aktiviteter. En mycket uppskattad present för den som vill välja fritt bland våra upplevelser!